COAFURA
Rasfata-ti parul cu,
Experientele Moroccanoil!


Lasa-te rasfatata de Experienta Moroccanoil si de efectul stralucitor al brandului Goldwell!

Fie ca optezi pentru un tratament, un coafat simplu sau pentru tehnica Balayage, la Beauty Loft ai garantia unui rezultat pe masura asteptarilor tale, pentru ca impreuna ducem frumusetea la un alt nivel.


GOLDWELLDe 60 de ani GOLDWELL este partenerul exclusiv al hairstylistilor. Salone din peste 40 de tari beneficiaza de experienta noastra, de pasiunea pentru culoare, pentru produse inovative, care au rezultate optime in ceea ce priveste ingrijirea parului datorita produselor bazate pe tehnologie.
Tonuri cuminti, efecte expresive de styling, creatii de culoare: orice dorinta a clientului poate fi indeplinita cu produsele de colorare GOLDWELL – cu cea mai buna siguranta a rezultatului, durabilitate si cea mai mare grija pentru par.

In plus, Goldwell ofera consultatie profesioanala, unelte si accesorii inteligente - pentru servicii care impresioneaza nu doar prin rezultate.MOROCCANOILEXPERIENTA HYDRATING - ideal pentru un par deshidratat, lipsit de stralucire si cu varfuri despicate. Beneficiile experientei de hidratare sunt : - hidrateaza in profunzime textura parului lasand un par matasos si stralucitor.
EXPERIENTA REPAIR - ideal pentru par deteriorat, lipsit de vitalitate, cu varfuri rupte.
Beneficiile experientei de reparare sunt: -hraneste, repara, fortifica si restructureaza starea generala si sanatatea parului.

EXPERIENTA SMOOTH - ideal pentru un par rebel, indisciplinat.
Beneficiile experientei de netezire sunt date de faptul ca untul de argan si acizii grasi derivati din nuca de cocos, ofera o hidratare si ingrijire profunda, lasand parul mai neted si mai stralucitor.

EXPERIENTA VOLUME - ideal pentru par normal, lipsit de volum.
Beneficiile experientei de volum sunt : - protejeaza culoarea parului si intensifica volumul parului lipsit de vlaga.