MANICHIURA
Mainile sunt cartea ta de vizita,
iar manichiura spune totul despre tine!


De aceea ai nevoie de profesionistii Beauty Loft si produsele profesionale CND. Fiecare din produsele CND sunt meticulos cercetate si testate inainte de ajunge la client, fiind o adevarata inovatie pentru o manichiura perfecta!

Ne-am propus sa te surprindem placut cu fiecare ocazie speciala, aici, la Beauty LoftHands. Feet. BeautyInfiintata in 1979, in Vista, CA, CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global in industria de ingrijire a unghiilor, sustinand rolul ingrijirii unghiilor in frumusetea personala si moda.
Profund dedicat in avansarea industriei, CND dedica timp si resurse semnificative pentru cercetarea si dezvoltarea produselor, educatie si asistenta pentru clienti. Urmaresc acest obiectiv cu un angajament ferm de peste 30 de ani, fiind mandru ca a revolutionat industria serviciilor de unghii.

Fiecare din produsele CND sunt meticulos cercetate si testate inainte de a ajunge la client. Detin propriul laborator de ultima generatie, precum si cunostinte tehnologice si stiintifice pentru a crea produsele pe care profesionistii le doresc si de care au nevoie. Odata ce aceste produse si servicii sunt in mainile lor, CND continua sa ofere suport, educatie si inspiratie.